Truitje Club-spits gaat het vaakst over de toonbank

Truitje Club-spits gaat het vaakst over de toonbank

09 april 2016 01:00 - Het Play-Offsysteem heeft zijn voor- en tegenstanders, maar commercieel gezien is het een interessant format. Zo zouden er meer shirts verkocht worden tijdens de laatste 10 speeldagen van de competitie. 

La Dernière Heure ging na welke spelerstruitjes op het meeste succes kunnen rekenen. Bij Club Brugge is dat Jelle Vossen. Volgens diezelfde krant zijn daar drie redenen voor: “Hij is een offensieve speler, een Belg en één van de weinige nieuwkomers dit seizoen in de selectie.”

Bij Anderlecht zijn Youri Tielemans, Dennis Praet en Steven Defour goed voor 60% van de bedrukte shirts. Bij Standard zorgt Junior Edmilson in zijn eentje voor hetzelfde percentage. Tot slot is Jérémy Perbet de meest gegeerde naam op de achterkant van het Carolo-truitje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , ,

Comments are closed.