Uitstekend nieuws voor Club met oog op match tegen KVO

Uitstekend nieuws voor Club met oog op match tegen KVO

01 april 2016 14:14 - Zaterdagavond om 18 uur is het eindelijk zover, dan begint Club aan zijn Play-Offverhaal op Schiervelde. Het zag er lang naar uit dat Michel Preud’homme centraal in zijn defensie wat zou moeten puzzelen, maar de Brugse coach kreeg wat dat betreft prima nieuws vanop het trainingsveld.

Zowel Denswil als Poulain trainen volgens Het Laatste Nieuws opnieuw voluit met de groep. Preud’homme hoeft zaterdag dus niet noodzakelijkerwijs te kiezen voor het duo Engels-Mechele. Denswil, die na 4 weken terugkeert van een enkelblessure, blijft mogelijk wel nog uit voorzorg aan de kant tegen de Kustboys.

De liesverrekking van Poulain blijkt overigens beter mee te vallen dan in eerste instantie gedacht. De Fransman zou immers fit geraken voor de wedstrijd van dit weekend. Vrijdagnamiddag om 13 uur verschijnt Diaby voor de Beroepscommissie. Daar zal bepaald worden of de Brugse topschutter al dan niet geschorst is voor de eerste Play-Offmatch tegen KVO.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.