Van Himst analyseert titelkansen Club: “De beste stopper van België én van die raar mannekes”

Van Himst analyseert titelkansen Club De beste stopper van België én van die raar mannekes

28 april 2016 15:00 - Met 3 punten voorsprong en nog 3 resterende thuismatchen heeft Club Brugge de beste papieren in handen om straks kampioen te worden. Die mening is ook Paul Van Himst toegedaan.

“Zoals het nu loopt, pakt Brugge de titel, denk ik”, vertelt het boegbeeld van Anderlecht in Het Laatste Nieuws. “Bjorn Engels doet weer mee – de beste stopper van België, niet aan twijfelen – en Lior Refaelov.”

“En dan zitten ze ook met van die rare mannekes zoals Gedoz en Izquierdo: de ene keer alles, de andere keer niks”, gaat Van Himst verder. “En Brugge heeft het voordeel dat ze meer thuis- dan uitmatchen hebben, want op verplaatsing zijn ze minder goed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.