Vanaken looft ploegmaat: “Perfect!”

Vanaken looft ploegmaat Perfect!

09 april 2016 19:28 - Club Brugge heeft AA Gent een mokerslag uitgedeeld in de strijd om de titel. In een kolkend Jan Breydelstadion werd het 2-0 na een owngoal van Stefan Mitrovic en een doelpunt van José Izquierdo. Hans Vanaken, die een erg sterke wedstrijd speelde, analyseert.

“Dit is een heel grote stap voor ons”, opent Vanaken bij PlaySports. “We wisten dat we Gent, na hun gelijkspel van vorige week, op 7 punten konden zetten. Met nog 8 matchen te spelen is dat toch een serieuze kloof. Maar het is zeker nog niet gedaan. Het was een verdiende overwinning en nu kunnen we morgen op ons gemak kijken naar Zulte Waregem – Anderlecht.”

Enkele minuten na de owngoal van Stefan Mitrovic leek Club de drie punten alsnog uit handen te geven. José Izquierdo trapte Danijel Milicevic onderuit en Sébastien Delferière wees naar de stip. “Dat was een misverstand tussen Joske en mij”, legt Vanaken uit. “Maar gelukkig pakt Butelle die bal perfect. Hij had niet veel werk, maar stond er op dat belangrijke moment!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.