Vanaken tempert negativisme: “Zeker niet slechter”

Vanaken tempert negativisme Zeker niet slechter

20 april 2016 21:30 - Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om buitenshuis één of drie punten te sprokkelen. In de Cristal Arena werd het 4-2. Al had die eindstand er volgens Hans Vanaken ook helemaal anders kunnen uitzien.

“Ik vond ons eigenlijk niet slechter dan Genk. Zeker niet”, vertelt Vanaken aan Sporza Radio. “Genk kwam in de eerste helft 3 keer over de middenlijn en scoort 3 keer. Ik denk dat we vandaag een lesje in efficiëntie gekregen hebben.”

“Na de nederlaag tegen Anderlecht waren we nochtans gemotiveerd om nu wel punten buitenshuis te rapen”, gaat de middenvelder verder. “Maar dat is spijtig genoeg niet gelukt. Die eerst goal van Ndidi, dat gaat hem maar één keer lukken dit jaar. Misschien maar één keer in heel zijn carrière.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.