Vandenbempt laat zich uit over Club-spelers op EK: de ene wellicht wel, de andere eerder niet

Vandenbempt laat zich uit over Club-spelers op EK: de ene wellicht wel, de andere eerder niet

05 april 2016 03:01 - Marc Wilmots staat straks voor de aartsmoeilijke opdracht om 23 namen te selecteren voor het EK van de Rode Duivels in Frankrijk. Bij Club Brugge lijken vooral Bjorn Engels en Thomas Meunier van een plaatsje op het toernooi te mogen dromen. Peter Vandenbempt analyseert.

Wellicht komen van blauw-zwart enkel spelers uit het verdedigende compartiment in aanmerking voor een selectie. “Ik vind dat Meunier het talent en het potentieel heeft, zowel op technisch als fysiek vlak, om bij een mooie Europese club te spelen”, oordeelt Vandenbempt. “Maar hij zal beter moeten spelen dan dit seizoen.”

De analist zou momenteel dan ook niet geneigd zijn om de Brugse rechtsachter mee te nemen naar het EK. Engels maakt volgens Vandenbempt meer kans om er straks bij te zijn in Frankrijk. “Hij maakt een sterke indruk, maar moet wel nog bevestigen”, klinkt het hij bij de RTBF.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.