Vandenbempt prijst Club-speler: “Hij zal straks dé transfer van het jaar blijken”

Vandenbempt prijst Club-speler Hij zal straks dé transfer van het jaar blijken

13 april 2016 11:30 - Club Brugge was de voorbije jaren vaak dichtbij de titel, maar stond er zelden zo goed voor als nu het geval is. Peter Vandenbempt zoekt naar verklaringen voor de goeie vormpeil van blauw-zwart.

“Club Brugge is na Nieuwjaar een machine: elf van z’n laatste twaalf matchen gewonnen, een defensief onverzettelijk blok met (eindelijk) een bepalende doelman. Hij zal straks dé transfer van het jaar blijken. Butelle is fysiek in uitstekende vorm en mentaal ijzersterk.”

“In het mentale proces van Club Brugge moet nog één hindernis genomen worden: na 17 jaar en 23 mislukte pogingen winnen in Anderlecht. Dan ligt de boulevard naar de titel wijd open”, besluit Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.