Vandenbempt zag 5 uitblinkers in Club – Zulte: “Hij draait op volle toeren”

Vandenbempt zag 5 uitblinkers in Club - Zulte: "Hij draait op volle toeren"

25 april 2016 13:11 - Club Brugge won afgelopen weekend met 5-0 van Zulte Waregem en bracht daarbij erg goed voetbal op de mat. Dat zag ook Peter Vandenbempt. 

“De zege van Club was welgekomen. Het moet wel gezegd dat Zulte Waregem op dit moment gewoon veel te veel spelers mist, waardoor het verdedigend ongelooflijk zwak is”, vertelt de analist aan Sporza. “Maar goed, Club was ook gewoon goed tot heel goed op bepaalde momenten. Het voetbalde van bij de aftrap zonder twijfels. Die 0 op 6 was niet in de hoofden blijven hangen.”

“Het speelde vastberaden met veel schwung en – ik zou zeggen toch niet toevallig – mét Refaelov in de ploeg. Samen met de rentree van Engels achterin zorgt dat toch voor een forse kwaliteitsinjectie, die Brugge nodig heeft. Izquierdo draaide op volle toeren, Vanaken zat in een centrale rol zeer goed in de wedstrijd en Meunier had weer zijn offensieve impulsen.”

“Zondag komt Racing Genk op bezoek. De Limburgers hebben dan wel een klap gekregen, maar ze gaan het Club Brugge toch een ietsje moeilijker maken. Maar Club heeft zeker de beste papieren voor de titel”, besluit Vandenbempt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.