Vanhaezebrouck: “Club is zoals Atlético, weten dat je minder kwaliteit hebt dan de andere”

Vanhaezebrouck Club is zoals Atlético, weten dat je minder kwaliteit hebt dan de andere

14 april 2016 18:00 - Moeilijke tijden bij AA Gent. Sinds de komst van Mbark Boussoufa zijn de cijfers van de Buffalo’s allesbehalve om over naar huis te schrijven: 2x gewonnen, 3x gelijk en 6x verloren. Hein Vanhaezebrouck zocht op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen KV Oostende naar een verklaring.

“Eigenlijk is de situatie van het zwalpende FC Barcelona vergelijkbaar met die van ons. Atlético Madrid stond met 11 warriors op het veld”, vertelt de coach van AA Gent aan Stadion. “Wetende dat ze minder kwaliteit hebben dan de andere, maar wel hun hoofd ervoor leggen. En bij Barcelona deden de sterren het wat minder…”

“Dat is vergelijkbaar met wat er bij ons is gebeurd hé”, gaat Vanhaezebrouck verder. “AA Gent was onklopbaar, de machine waar niemand een antwoord op had. En dan was er plotseling Club Brugge die puur vanuit mentaliteit en karakter ertegenaan ging met zijn elven. Allemaal strijders op het veld. Het is nu aan ons om te bewijzen dat wij daar een antwoord op kunnen vinden, maar het zal niet gemakkelijk zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.