Vanhaezebrouck sneert naar Preud’homme: “Enige wat hij niet mag doen”

Vanhaezebrouck sneert naar Preud'homme Enige wat hij niet mag doen

10 april 2016 02:41 - Jan Breydel was zaterdagavond voor de derde keer op rij het decor voor een Brugse overwinning in de Slag om Vlaanderen. Bovendien kwamen de Buffalo’s in die drie confrontaties nauwelijks tot kansen en slaagden ze er bijgevolg geen enkele keer in om te scoren. Zelfs niet vanop de stip. Hein Vanhaezebrouck reageerde na afloop dan ook geprikkeld.

Zo was de coach van AA Gent niet te spreken over het feit dat Preud’homme zijn manschappen aanstuurde vanuit de tribune. “In België is het enige wat je niet mag doen als je geschorst bent, blijkbaar naar een persconferentie komen”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

“Verder mag je gewoon alles doen”, ging hij cynisch verder. “Of de titel nu weg is? Daar moeten we alleszins niet meer over praten. We moeten nu al gaan hopen op een misstap van Club Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.