Vazquez raadt Mexicanen nog een Club-speler aan

Vazquez raadt Mexicanen nog een Club-speler aan

06 april 2016 03:44 - Hoe zou het intussen zijn met Victor Vazquez? Onze ex-middenvelder kwam tot dusver tien keer in actie voor Cruz Azul, waarvan zeven basisplaatsen. In 588 minuten vond hij één keer de weg naar doel. De Mexicaanse club staat momenteel op een gedeelde vierde plaats en zou in de toekomst graag nog een speler in Brugse loondienst willen aantrekken.

Nicolas Castillo wordt namelijk van dichtbij gevolgd door Cruz Azul. De 23-jarige Chileen scoort dit seizoen aan de lopende band (11 goals in 8 wedstrijden) voor Universidad Católica en verkast volgend seizoen mogelijk eveneens naar Mexico.

Volgens Depor zou Vazquez de Chileense spits warm aanbevolen hebben bij zijn nieuwe werkgever. Universidad Católica liet onlangs ook al weten dat ze Castillo graag nog wat langer aan zich zouden verbinden, maar Club heeft daarin vanzelfsprekend het laatste woord. Castillo streek in januari 2014 in Jan Breydel neer. Blauw-zwart betaalde toen zo’n 3 miljoen euro voor hem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.