Verhaeghe dient Maes van antwoord

Verhaeghe dient Maes van antwoord

18 april 2016 00:15 - Club Brugge ging zondagavond met 1-0 onderuit op het veld van Anderlecht. Terwijl de kloof tussen blauw-zwart en paars-wit voor de Play-Offs nog negen punten bedroeg, is die intussen geslonken tot één punt. Maar panikeren is het laatste wat voorzitter Bart Verhaeghe wil doen.

“Dat Club Brugge een mentale tik gekregen heeft?”, reageert Verhaeghe verwonderd in Stadion. “We staan nog steeds op de eerste plaats hé! Op de manier dat we nu voetballen, hoeven we niemand te vrezen en dat zullen we ook echt niet doen.”

“Club gaat nu gewoon verder met de borst vooruit. Wij zitten nog steeds op schema. Onze wedstrijd was goed, misschien wel de beste sinds lange tijd. De spelers zullen hier een goed gevoel aan overhouden.”

Tot slot reageerde Verhaeghe op eerdere uitlatingen van Genk-coach Peter Maes, die voor de Play-Offs voorspelde dat Club niet in de top 3 zou eindigen en zaterdagavond vertelde dat hij graag had dat Anderlecht van Club zou winnen. “Nu moeten we naar Racing Genk, dat schijnt een hele goede ploeg te zijn. Dat heeft die trainer daar toch beweerd. We gaan ons vel daar heel duur verkopen”, besluit Verhaeghe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.