Vertrekt Ryan alweer bij Valencia?

Vertrekt Ryan alweer bij Valencia?

17 april 2016 14:00 - Mathew Ryan verliet afgelopen zomer Club Brugge en trok naar Valencia. De Spaanse subtopper trok de Australische goalie aan omdat hun eerste keeper, Diego Alves, kampte met een langdurige blessure. Maar toen ook Ryan uitviel, keepte derde keeper Jaume Domènech zich in de kijker. Dat zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor de ex-doelman van blauw-zwart.

Volgens Fichajes wil Valencia er alles aan doen om Jaume Domènech in Valencia te houden. De 25-jarige Spanjaard maakte dit seizoen indruk en kan rekenen op heel wat interesse. Naar verluidt zou Valencia komende zomer van plan zijn om Diego Alves of Mathew Ryan van de hand te doen.

Na de wintermercato werd Ryan in de Spaanse pers al geregeld gelinkt aan Club Brugge. Zo was er onder meer sprake van een uitleenbeurt. Nu Ludovic Butelle sterk staat te keepen, is het echter niet zeker of ze in Jan Breydel nog steeds geneigd zijn om Ryan terug te halen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.