Voetbalbond wil serieuze schorsingen voor MPH en Poulain

Voetbalbond wil serieuze schorsingen voor MPH en Poulain

04 april 2016 11:35 - De match tussen KV Oostende en Club Brugge krijgt nog een staartje. Enerzijds was er de rode kaart van Benoît Poulain na een fout op Fernando Canesin, anderzijds was er de heftige reactie daarop van Michel Preud’homme.

Het Bondsparket is alleszins niet mild voor blauw-zwart. Er worden namelijk 2 speeldagen schorsing voor zowel de centrale verdediger als de coach voorgesteld. In het geval van Poulain is er wel één speeldag voorwaardelijk.

Preud’homme zou daarentegen sowieso 2 weken (thuismatch tegen Gent en uitwedstrijd op Anderlecht) niet op de bank mogen plaatsnemen. Beide heren krijgen ook een boete van €600. Club kan wel nog in beroep gaan tegen het schorsingsvoorstel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.