Vormer reageert na nederlaag: “Dat ziet toch iedereen!”

Vormer reageert na nederlaag Dat ziet toch iedereen!

17 april 2016 18:30 - Club Brugge is met het kleinste verschil gaan verliezen op het veld van Anderlecht. Een goal van Youri Tielemans volstond voor een paars-witte zege. Nochtans had het ook helemaal anders kunnen lopen voor blauw-zwart.

“Als die bal van Abdou (Diaby, nvdr) erin gaat, dan wordt het helemaal anders. Echt waar”, vertelt Vormer aan PlaySports. “Wij hebben genoeg kansen gecreëerd, maar van hun kansen gaat er ééntje binnen. Of een gelijkspel erin zat? Natuurlijk, dat ziet toch iedereen!”

“Jullie zeggen wel altijd van 7 punten en dit en dat, maar ik zei het vorige week al… Die Play-Offs, dat is een heel raar systeem. Elk verlies komt hard aan, maar woensdag is er een nieuwe wedstrijd. En Anderlecht moet naar Gent hé, dus alles kan nog gebeuren”, besluit de middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.