“Vormer, Simons, Denswil en De Bock kunnen met de glimlach een tegenstrever neersabelen”

Vormer, Simons, Denswil en De Bock kunnen met de glimlach een tegenstrever neersabelen

25 april 2016 19:08 - Met nog vijf Play-Off-speeldagen voor de boeg heeft Club Brugge de grootste kans om straks met de landstitel aan de haal te gaan. Blauw-zwart telt immers 3 punten voorsprong op AA Gent en Anderlecht. Daarnaast heeft Club nog maar twee verplaatsingen (Gent en Zulte Waregem) op het programma staan.

Volgens Wilfried Van Moer is de Brugse thuisreputatie van een niet te onderschatten belang. “Voor eigen publiek maakt Club Brugge keer op keer indruk. Aangezien ze nog drie thuismatchen voor de boeg hebben, zijn zij halfweg Play-Off I mijn titelfavoriet”, aldus de voormalige Rode Duivel tegenover Het Belang van Limburg.

“Club is ook iets rijper dan de rest”, gaat Van Moer verder. “Mannen als Vormer, Simons, Denswil en De Bock kunnen met de glimlach een tegenstrever neersabelen. Dat heb je nodig op de momenten dat het er echt om gaat. Dan moet je over meer dan alleen technische kwaliteiten beschikken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.