Vormer vergelijkt Genk met Anderlecht: “Eerlijk? Dat is een beter team”

Vormer vergelijkt Genk met Anderlecht Eerlijk Dat is een beter team

21 april 2016 16:44 - Club Brugge begon met driepunters tegen KV Oostende (0-1) en AA Gent (2-0) aan de Play-Offs, maar verloor zijn laatste twee wedstrijden in het Astridpark (1-0) en in de Cristal Arena (4-2). Ruud Vormer legt de vinger op de wonde.

“Met een gelijkspel in Anderlecht en winst in Genk hadden we onze bonus zo mooi kunnen uitbreiden”, vertelt Vormer aan Het Nieuwsblad. “Na die goal van Ndidi dacht ik: ‘Daar gaan we weer, we moeten er weer achteraan.’ Dat gaat in het kopje kruipen, hoor. Vier tegengoals tegen dit Racing Genk… Dat is niet goed hé.”

“Eerlijk? Anderlecht is wel een beter team hoor, maar we hadden meer moeite met Genk”, geeft de Brugse middenvelder toe. “Toch heb ik ook goede zaken gezien. Er zat weer meer voetbal in. De komende twee thuiswedstrijden moeten we sowieso winnen. Gelijke spelen tellen niet meer”, besluit de Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.