Vormer verklaart waarom hij naar de kant moest tegen Gent

Vormer verklaart waarom hij naar de kant moest tegen Gent

10 april 2016 09:30 - Club Brugge won zaterdagavond met 2-0 van AA Gent, maar zag Ruud Vormer al na 9 minuten in de tweede helft noodgedwongen gewisseld worden. De Nederlandse sterkhouder legt uit waarom.

Op slag van rust botste Vormer tegen Gent-doelman Matz Sels. “Het was een strafschop”, is de Brugse middenvelder duidelijk. “Hij plantte zijn schoen pardoes op mijn knie.” Daar lag dan ook het probleem voor de kwetsuur van Vormer.

“Mijn knie was tijdens de rust helemaal aan het opstijven. Ik heb nog geprobeerd om door te gaan, maar het was al snel duidelijk dat dat geen optie was”, verklaart Vormer aan Voetbalkrant. De Nederlander zal even moeten bekomen, maar de topper tegen Anderlecht komt normaal gesproken niet in gevaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.