Vossen over titelstrijd: “Dat zal de doorslag geven”

Vossen over titelstrijd Dat zal de doorslag geven

24 april 2016 11:00 - Club Brugge walste zaterdagavond over Zulte Waregem en won met 5-0. Invaller Jelle Vossen toonde zich uiterst efficiënt en vond twee keer de weg naar doel. De Brugse spits denkt ook te weten waar de sleutel voor het binnenhalen van de titel ligt.

“In de Play-Offs zijn het heel vaak de thuiswedstrijden die de doorslag geven”, vertelt Vossen aan Proximus TV. “Wij hebben dit seizoen ook al meermaals bewezen dat we een ijzersterke thuisreputatie hebben.”

Club verloor dit seizoen immers enkel van Anderlecht (1-4) in eigen huis. “Met de twaalfde man achter ons denk ik dat we toch nog altijd een stukje meer kunnen dan buitenshuis”, verklaart Vossen de uitstekende resultaten in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.