Vossen reageert na nederlaag: “Stand liet iets anders uitschijnen”

Vossen reageert na nederlaag Stand liet iets anders uitschijnen

20 april 2016 21:24 - Club Brugge heeft zijn vierde wedstrijd in de Play-Offs met 4-2 verloren bij KRC Genk. Jelle Vossen, die in de Cristal Arena een duo vormde met Wesley Moraes, reageerde achteraf erg teleurgesteld.

“Natuurlijk is dit balen”, vertelt Vossen bij Sporza Radio. “We waren nochtans redelijk goed aan de wedstrijd begonnen. Maar dan maakt Ndidi die wereldgoal en groeide hun vertrouwen – wat ze al hadden – nog meer. Genk was heel efficiënt en dat ontbrak bij ons vandaag. Ik vond dat het wel goed liep tussen Wesley en mij, maar de stand aan de rust liet iets anders uitschijnen.”

“Of we nu sowieso moeten winnen tegen Zulte Waregem? Als we nu hier gewonnen hadden, moesten we dat ook. Iedereen weet dat Genk een goeie ploeg is en een geweldige progressiemarge heeft doorgemaakt dit seizoen. Dan kan je hier punten komen verliezen”, besluit de Brugse aanvaller.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.