Vossen reageert na straffe invalbeurt: “Doet deugd”

Vossen reageert na nederlaag Stand liet iets anders uitschijnen

23 april 2016 19:25 - Jelle Vossen werd weer naar de bank verwezen na zijn basisplaats in Genk, maar toonde zich in zijn invalbeurt tegen Zulte Waregem wel uiterst efficiënt. In een dik kwartier vond hij twee keer de weg naar de netten en dat deed de spits zichtbaar deugd.

“Het is altijd leuk om in te vallen en twee keer te scoren”, vertelde hij aan Play Sports. “Bij die eerste goal raak ik de bal niet helemaal goed, maar dat maakt niet uit. Het deed heel erg deugd om die goal te maken. Dit is goed voor het vertrouwen.”

Vossen besefte ook dat het cruciaal was dat Club won. “We hadden deze overwinning nodig. Dat geeft ons een rustige week en nu kunnen we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen Genk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.