Vreselijk nieuws voor Poulain, opsteker voor Engels en Refaelov

Vreselijk nieuws voor Poulain, positief nieuws voor Engels en Refaelov

21 april 2016 13:00 - Benoît Poulain moest woensdagavond tegen KRC Genk na 21 minuten noodgedwongen naar de kant. Intussen is er meer informatie bekend over de blessure van de centrale verdediger. 

Er wordt gevreesd dat Poulain gescheurde enkelligamenten heeft. Als dat effectief het geval is, zit het seizoen van de Fransman erop. Morgen moeten extra scans duidelijkheid scheppen. Dat weet Het Laatste Nieuws. “Benoît heeft een krak gehoord in de enkel en heeft heel veel pijn. Dit is jammer, want met Bjorn Engels missen we al een verdediger. Hopelijk kunnen we hem zaterdag recupereren tegen Zulte Waregem”, aldus Vincent Mannaert op Radio 1.

Engels kon vandaag wel opnieuw aansluiten bij de groep. Normaal gesproken is hij zaterdag inzetbaar en vormt hij een duo met Stefano Denswil. Mocht hij niet fit geraken, dan neemt Brandon Mechele zijn plaats in. Ook Lior Refaelov kon de groepstraining hervatten. Van hem wordt eveneens verwacht dat hij komend weekend tegen Zulte Waregem in de basis kan starten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.