Waarom MPH zo gefixeerd is op het behalen van 20 punten in de Play-Offs

Waarom MPH zo gefixeerd is op het behalen van 20 punten in de Play-Offs

19 april 2016 05:00 - “Als we 20 op 30 halen, is de kans groot dat we kampioen spelen.” Met die woorden begonnen Michel Preud’homme en zijn Club Brugge aan de Play-Offs. En die uitspraak blijkt niet zomaar uit de lucht gegrepen.

Sinds de invoering van de Play-Offs (seizoen 2009-2010) had de leider uit de reguliere competitie nooit meer dan 19 punten nodig om het kampioenschap met minstens één punt voorsprong te mogen vieren. Door de overwinningen tegen KV Oostende (0-1) en AA Gent (2-0) zit Club met 6 op 9 dus zeker nog op schema. Blauw-zwart verloor afgelopen zondag immers met 1-0 in het Astridpark.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.