“Wees niet verrast als Wesley zondag start tegen Genk”

26 april 2016 12:50 - Club Brugge telt momenteel 3 punten voorsprong op achtervolgers AA Gent en Anderlecht. Als blauw-zwart zondag in eigen huis van KRC Genk wint, zet het een nieuwe stap richting een veertiende landstitel. Maar voor wie kiest Michel Preud’homme straks in de spits?

Volgens Het Belang van Limburg zal Abdoulay Diaby gestraft worden voor het penalty-incident van afgelopen weekend. “De ongehoorzaamheid van Diaby valt moeilijk te negeren. De heilige groepssfeer onder druk zetten om dan de week nadien opnieuw beloond te worden met een basisplaats? Dat krijgt Preud’homme maar moeilijk verkocht aan zijn groep”, klinkt het.

Daarnaast ziet de krant nog een reden om de Franse Malinees uit de ploeg te zetten. “Komt daar nog eens bij dat Club het dit seizoen in drie confrontaties met Genk nog geen enkele keer probeerde met Diaby diep in de punt. Vossen deed dat wel al, maar in de vorige partij in de Cristal Arena werd die rol goed vervuld door Wesley. Wees dus niet verrast als Wesley zondag opnieuw start.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.