Winnaars win een Club-shirt actie

Winnaars win een Club-shirt actie

BlauwZwartFans pakte donderdagavond op zijn Facebookpagina uit met een actie waarbij er 3 officiële Club-shirts te winnen vielen. Bij deze de resultaten.

Naar aanleiding van ons 1-jarig bestaan, besliste www.blauwzwartfans.be om uit te pakken met een win-actie waarbij er maar liefst 3 Club-shirts verloot werden. Een kleine 600 Club-fans namen op correcte wijze deel.

Vervolgens hebben wij alle deelnemende namen in een programmatje (Random Name Picker) gegooid en daaruit kwamen onderstaande 3 winnaars uit de bus. Wij hadden natuurlijk liever nóg meer mensen gelukkig gemaakt, maar zijn blij dat we toch 3 mensen een geweldige verrassing kunnen schenken! Hartelijk dank aan álle deelnemers!

BlauwZwartFans win een Club-shirt actie


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

,

Comments are closed.