Zo viert Butelle winst in de Slag om Vlaanderen

Zo viert Butelle winst in de Slag om Vlaanderen

10 april 2016 01:24 - Club Brugge heeft zaterdagavond een uitstekende zaak gedaan door AA Gent met 2-0 te kloppen. Nochtans had Sven Kums vijf minuten voor tijd dé kans om de bordjes gelijk te hangen vanop de stip. Ludovic Butelle pakte de elfmeter en was zo de man van de match bij blauw-zwart. José Izquierdo verdubbelde even voor affluiten de score.

Na de wedstrijd was Butelle dolgelukkig met de Brugse driepunter. Dat liet de Fransman des te meer blijken toen hij de Brugse overwinningsgezangen mocht dirigeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.