Als Club straks kampioen wordt, moet Vormer nog een belofte nakomen

Als Club straks kampioen wordt, moet Vormer nog een belofte nakomen

13 mei 2016 02:00 - Na elf jaar wachten staat Club Brugge op een zucht van zijn veertiende landstitel. Als Blauw-Zwart zondag wint van Anderlecht is het zover! Ruud Vormer moet in dat geval nog een belofte nakomen.

Toen de 28-jarige middenvelder eind december 2014 te gast was in Extra Time, deed hij een straffe uitspraak. “Of Club kampioen wordt? Ja. Dat zou ook fantastisch zijn. En dan spring ik zeker in de Brugse reien. Het maakt niet uit wat er allemaal in dat water zit. Maar als we kampioen spelen, zullen nog wel meer spelers dat doen.”

Zoals iedereen weet, greep Club in 2015 in extremis naast de titel. Het werd tweede, mede door het zware Europese parcours en de vele blessures tijdens de Play-Offs. Dit jaar liggen de kaarten gunstiger. Benieuwd of Vormer zich bij een kampioenschap nog aan zijn afspraak houdt! 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.