Analist gelooft niet in nieuwe rol van MPH: “Ik schat twee maanden”

Analist gelooft niet in nieuwe rol van MPH Ik schat twee maanden

31 mei 2016 02:15 - Michel Preud’homme is tot ieders grote opluchting ook volgend seizoen nog trainer van Club Brugge. Al zal de Luikenaar wel een coach naar Engels model worden, waardoor T2 Philippe Clement meer verantwoordelijkheid krijgt. Bij Blauw-Zwart is iedereen enthousiast over de nieuwe trainersrollen, maar dat kan niet van iedereen gezegd worden.

Zo is Jan Mulder van mening dat de nieuwe trainersfunctie niet past bij het profiel van Preud’homme. “Michel is gebleven door de liefde van de fans”, vertelt de Nederlandse analist aan Het Laatste Nieuws. “Ik hoor een woord dat heel zeldzaam is. Bovendien is liefde in het topvoetbal meestal van korte duur.”

“Ik ben dan ook benieuwd hoelang het nieuwe model zal standhouden”, gaat Mulder verder. “Preud’homme wordt supervisor in een bureau. Ik schat twee maanden. Maar voorlopig is iedereen blij hé, want Michel blijft aan boord…”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.