Anderlecht-speler waarschuwt Blauw-Zwart: “Klaar om Club Brugge pijn te doen”

Anderlecht-speler waarschuwt Blauw-Zwart Klaar om Club Brugge pijn te doen

11 mei 2016 20:45 - RSC Anderlecht beleeft een erg matig seizoen en kan straks onmogelijk tevreden zijn met de tweede plaats. De titel is – net zoals bij Club Brugge – namelijk het grote doel bij Paars-Wit. Besnik Hasi en de zijnen hopen dan ook om zondag hun laatste strohalm te grijpen en te komen winnen in Jan Breydel.

Frank Acheampong is naar eigen zeggen helemaal klaar om komend weekend het beste van zichzelf te geven. “In april ben ik een tijdje out geweest met een knieblessure, maar sinds mijn terugkeer heb ik een paar fantastische matchen gespeeld. Ik voel mij dus klaar om Club Brugge pijn te doen.”

Als het straks toch misloopt voor Anderlecht, zal de Ghanese flankaanvaller daar zijn slaap niet voor laten. “So be it. Ik ben niet rancuneus, ik zal de spelers één voor één feliciteren. Ik zal ook niet kwaad zijn als de spelers van Club na afloop een wild feestje bouwen. Wij zouden hetzelfde doen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.