Anthuenis schuift opvolger MPH naar voren: “Hij lijkt me een geschikte vervanger”

Anthuenis schuift opvolger voor MPH naar voren Hij lijkt me een geschikte vervanger

23 mei 2016 18:00 - Zondagavond trokken de spelers en de staf van Club Brugge richting Club Exo in Sint-Niklaas. Daar werd het seizoen op een feestelijke manier afgesloten met een exclusief feestje. Michel Preud’homme was eveneens van de partij en liet zich naar verluidt helemaal gaan. Intussen is de rust weergekeerd en bezint de Luikenaar zich over zijn toekomst.

Als Preud’homme Club Brugge straks blijkt te verlaten, heeft Aimé Anthuenis alvast een opvolger voor ogen. “Club Brugge is de verdiende kampioen. Bij hen stelt zich nu de vraag of Michel Preud’homme blijft of niet. Misschien weet hij het zelf ook nog niet. Als hij vertrekt, lijkt me in de eerste plaats Philippe Clement een geschikte vervanger”, vertelt de ex-bondscoach in De Zondag.

Al denkt Anthuenis dat het voor Blauw-Zwart beter is dat Preud’homme gewoon blijft. “Hij is heel geliefd in Brugge. Dat is belangrijk voor een coach, aangezien je dan een beetje reserve hebt en iedereen binnen de technische staf op elkaar is ingespeeld. Al zou het wel eens kunnen dat Preud’homme na in België en in Nederland nog eens kampioen wilt worden in een ander Europees land. Dan lijkt de piste Bordeaux realistisch.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.