Bewondering voor Izquierdo: “Beste speler waar ik het ooit tegen opnam”

Bewondering voor Izquierdo Beste speler waar ik het ooit tegen opnam

15 mei 2016 01:00 - Dankzij een 1-4-overwinning in de Ghelamco Arena kan Club Brugge vandaag in eigen huis kampioen spelen tegen aartsrivaal Anderlecht. José Izquierdo was de absolute uitblinker tegen AA Gent en kan wel eens dé man van de Play-Offs worden. 

Gent-verdediger Thomas Foket is naar eigen zeggen erg onder de indruk van Izquierdo. “Als ik tegen een individueel sterke flankspeler sta, zeg ik soms: ik ga hem kapot lopen. Tegen dat hij zijn actie moet doen, ziet hij zwart voor zijn ogen. Maar Izquierdo heeft een enorme fysiek en kan fantastisch versnellen, niet alleen offensief maar ook als hij achter iemand aan moet”, aldus de rechtsachter.

“Ik heb in de Champions League tegen Draxler gespeeld (waarvoor Wolfsburg 35 miljoen euro betaalde, nvdr). Dat is een ander type, maar als ik de beste speler moet noemen tegen wie ik het ooit opnam, dan zeg ik: de Izquierdo van dit moment”, besluit Foket tegenover Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.