Blue Army pakt zondag uit met verrassing

Blue Army pakt zondag uit met een verrassing

21 mei 2016 02:00 - Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar 15 mei 2016 gaat de geschiedenisboeken in als een onvergetelijke dag voor iedereen die Blauw-Zwart een warm hart toedraagt. Club vernederde aartsrivaal Anderlecht met 4-0 en greep zo zijn veertiende landstitel. En dat heeft ook gevolgen voor komende match tegen KV Oostende.

Blue Army kan zondag eindelijk zijn kampioenentifo van zolder halen. De tifo in kwestie ligt al jaren klaar, maar lijkt nog altijd geschikt om dit weekend dienst te doen. “Hopelijk hebben de beestjes er geen gaatjes in gebeten”, reageert Jan Aeben via Facebook. “Hebben we dus effectief gecheckt”, pareert Blue Army al lachend. Wie het meesterwerk zondag wil aanschouwen, moet zich richting Jan Breydel begeven.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.