Brandon Mechele wint de Platina Eend

Brandon Mechele wint de Platina Eend

07 mei 2016 02:30 - Brandon Mechele moet momenteel vrede nemen met een plaatsje op de bank, maar blijft op en top prof. Dat zo’n mentaliteit vroeg of laat beloond wordt, staat buiten kijf. 

De centrale verdediger kreeg alvast erkenning in Bredene, zijn geboorteplaats. Hij werd er verkozen tot Sportman van 2015 en ontving de Platina Eend. In zijn jeugdjaren (1999-2002) kwam Mechele nog uit voor KSV Bredene, daarna trok hij richting Jan Breydel. Vriendin Caroline is erg fier op Brandon en schreef haar bewondering neer in een pakkende boodschap.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.