Brugs transferdoelwit Moulin wil nooit meer in actie komen voor Waasland-Beveren: “Leugens”

Brugs transferdoelwit Moulin wil nooit meer in actie komen voor Waasland-Beveren Leugens

03 mei 2016 03:00 - Eind vorige week raakte bekend dat Club Brugge in poleposition ligt voor Thibault Moulin. De 26-jarige middenvelder haalt intussen uit naar Waasland-Beveren en is vastberaden om de club te verlaten.

“Toen ik vorige zomer voor Waasland-Beveren koos, wilde ik maar voor één seizoen tekenen”, doet Moulin zijn verhaal in HLN. “Het bestuur schotelde me evenwel een overeenkomst van twee seizoenen voor. Het contract was niet eens vertaald in het Frans.”

“Ik ben uiteindelijk toch akkoord gegaan met die twee seizoenen, plus een optie, op voorwaarde dat er een clausule instond dat ik voor een bepaald bedrag (200.000 euro) kon vertrekken. Dirk Poppe (ex-CEO bij Waasland-Beveren, nvdr) zei dat ik me geen zorgen moest maken. ‘Als je ons sportief helpt, mag je op het einde van het seizoen weg voor een lage transferprijs. Dat is een belofte.'”

“Eén iets is zeker: ik speel nooit meer voor Waasland-Beveren. Zeker als ik hoor dat de voorzitter enkel leugens over me verspreidt. De clubleiding plaatst plots mijn professionalisme en mijn houding in een slecht daglicht. Als dat niet verandert of rechtgezet wordt, volgt een juridische strijd.” Bovendien haalde Waasland-Beveren ook al uit naar zijn makelaar, Mogi Bayat. Binnen twee à drie weken beslist Moulin naar eigen zeggen over zijn transfer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.