Brugse fanclub kleurt Leuven Blauw-Zwart

Brugse fanclub kleurt Leuven Blauw-Zwart

25 mei 2016 15:31 - Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar de veertiende landstitel is er eentje om in te kaderen. Elke Club-fan toont dezer dagen dan ook fier de Blauw-Zwarte kleuren. Maar in Leuven gaan ze nog een stapje verder.

Dat Club fans over heel België telt, is al langer geweten. Dat mocht ook de Leuvense Oude Markt ondervinden. Heel wat bomen kleurden er Blauw-Zwart. Volgens HLN ging het om een actie van fanclub THE99.

“Wij zijn verantwoordelijk voor de bomen, die ingepakt werden in mooie, blauwe stof”, klinkt het in een mededeling van de Leuvense tifosi. “Uiteraard deden we dat om Club Brugge te eren als kampioen in de Jupiler League.”

“Uit respect voor Karim Benjelloun, uitbater van café Plaza, hebben we de bomen aan de zogenaamde ‘pomp’ op de Oude Markt wel ongemoeid gelaten. Karim is immers een notoir supporter van Anderlecht. Om diezelfde reden hebben we met onze actie gewacht tot de laatste competitiewedstrijd achter de rug was.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.