Brugse publiekslieveling komt zondag afscheid nemen van Jan Breydel

Brugse publiekslieveling komt zondag afscheid nemen van Jan Breydel

13 mei 2016 03:00 - Club Brugge kan komende zondag eindelijk zijn veertiende landstitel binnenhalen. Als Michel Preud’homme & co Anderlecht weten te kloppen, is het zover. Die speciale gelegenheid brengt ook een resem ex-spelers naar Jan Breydel.

Zo komt Mathew Ryan zondag richting Brugge. De 24-jarige Australiër trok vorige zomer enigszins onverwacht naar Valencia en kon toen – op een ereronde na – geen afscheid nemen van de Blauw-Zwarte aanhang. Vlak voor de wedstrijd krijgt hij zijn ‘Blauwe Schoen’, een bekroning voor de Beste Teamplayer van het seizoen 2014-2015.

Naast Ryan zullen ook Nastja Ceh en Rune Lange aanwezig zijn tijdens Club Brugge – Anderlecht. De Sloveen en de Noor nemen de aftrap voor hun rekening. Tot slot zullen er ook in het stadion zelf nog heel wat ex-spelers vertoeven.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.