Brugse sterkhouder wil in Jan Breydel blijven: “Ik heb meteen neen gezegd tegen interesse”

Brugse sterkhouder wil in Jan Breydel blijven Ik heb meteen neen gezegd tegen interesse

25 mei 2016 03:00 - Lior Refaelov verlengde dinsdag zijn contract bij Club Brugge tot 2019. De Israëliër voelt zich helemaal in zijn sas in Jan Breydel en heeft een goede relatie met het Brugse bestuur. En ook Hans Vanaken is nog niet van plan om Blauw-Zwart te verlaten.  

“Er was recent concrete interesse van een club uit een ver land en in een minder aangename streek, maar ik heb meteen neen gezegd”, vertelt Evert Maeschalck – de manager van Hans Vanaken – aan Het Laatste Nieuws. “Hans was mij dankbaar dat ik het in zijn plaats gedaan had”, voegt hij eraan toe.

“Je merkt dat Hans indruk heeft gemaakt”, gaat hij verder. “En als je kampioen speelt met je club, groeit de belangstelling altijd. Maar het is niet zo dat we nú al azen op die volgende stap. Waarom zou Hans bijvoorbeeld geen vijf jaar bij Club blijven? Soms moet je vasthouden wat goed is”, besluit Maeschalck.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.