Brusselmans: “Hij weet precies meer over toekomst Preud’homme”

Brusselmans Hij weet precies meer over toekomst Preud'homme

20 mei 2016 00:10 - Club Brugge won op de negende speeldag in de Play-Offs met 0-2 op het veld van Zulte Waregem. Achteraf was er vanzelfsprekend opnieuw veel te doen rond de toekomst van Michel Preud’homme. 

Na de wedstrijd in het Regenboogstadion hield Francky Dury een pleidooi voor Preud’homme. “Dury heeft zo’n lachje alsof hij meer weet”, vertelt Brusselmans in Stadion. “Ik weet zelf niet meer, maar ik denk dat hij vertrekt. Volgens mij gaat hij naar Frankrijk (Bordeaux, nvdr).”

“Ik vertrouw op Herman. En hij zegt dat Preud’homme niet blijft”, lacht Boskamp. “Het is gokken hé”, gaat De Coninck verder. “Hij heeft het altijd mooi in het midden gehouden, maar zondag zullen we het wel te horen krijgen.”

Opvolger Clement onder de loep

Daarna lieten de drie analisten zich uit over eventuele opvolger Philippe Clement. “Hij was al gegeerd in Kortrijk. Daar hadden ze hem zeer graag gehad, want hij heeft veel potentieel”, vertelt De Coninck. “Fluppe kan heel zijn leven bij Club Brugge op de bank gaan zitten als T2. Zo simpel is het”, pareert Boskamp.

Brusselmans sluit zich bij de Nederlandse analist aan. “Volgens mij is Clement ook een echte T2. En om dan meteen Club na een titel te gaan leiden… Als ze dan de eerste 3 matchen niet winnen, ligt hij meteen weer buiten.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.