Buitenlandse topclub zakte af naar Brugge om MPH in extremis weg te kapen

Buitenlandse topclub zakte af naar Brugge om MPH in extremis weg te kapen

30 mei 2016 01:30 - Michel Preud’homme heeft er lang over nagedacht, maar besliste uiteindelijk om ook volgend seizoen nog trainer te zijn van Club Brugge. Nochtans kon de Luikenaar rekenen op heel wat buitenlandse aanbiedingen. 

Zo kon je onlangs al op BlauwZwartFans lezen dat Bordeaux komend seizoen graag had samengewerkt met Preud’homme. Maar de 57-jarige coach blies de onderhandelingen met de Fransen uitendelijk af. Bordeaux koos vervolgens voor Jocelyn Gourvennec, die overkomt van Guingamp.

Wat niet in de media verscheen, is het nieuws dat vooral Fenerbahçe aan de mouw trok van MPH. De Turken kwamen volgens Sporza zelfs speciaal naar Brugge om Preud’homme persoonlijk te overtuigen, maar dat mocht niet baten. Fenerbahçe eindigde tijdens het voorbije seizoen op de tweede plaats, op vijf punten van landskampioen Beşiktaş.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.