Butelle komt met een update over zijn blessure

Butelle komt met een update over zijn blessure

04 mei 2016 11:00 - Ludovic Butelle blesseerde zich afgelopen zondag tegen KRC Genk. De 33-jarige Fransman stopte een inzet van Mbwana Samatta en sloot de wedstrijd daardoor af met pijn aan zijn knie. Intussen komt de Brugse goalie met een update.

Butelle onderging dinsdagavond een scan in het ziekenhuis en verscheen vandaag niet op het trainingsveld. Er werd dus even gevreesd voor het ergste. Maar de van SCO Angers overgekomen doelman lijkt iedereen gerust te willen stellen.

“Afwachten op de resultaten”, klonk het gisterenavond op zijn officiële Instagram-account. Daarop reageerde heel wat fans met de vraag of hij nu effectief out is. Butelle antwoordde intussen met: “Good news” (zie foto). Als hij toch niet fit zou geraken voor de match van zondag tegen AA Gent, neemt Sébastien Bruzzese normaal gesproken zijn plaats tussen de palen in.

Butelle komt met blessure-update

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.