Castillo heeft duidelijke boodschap voor Club Brugge

Castillo heeft duidelijke boodschap voor Club Brugge

03 mei 2016 05:30 - Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio keerde Nicolas Castillo terug naar zijn oude nest. Bij Universidad Católica scoorde hij maar liefst 11 keer in evenveel wedstrijden. De 23-jarige spits was bijgevolg erg bepalend in de titel van de Chileense topclub.

Wat er deze zomer met de spits zal gebeuren, is nog altijd niet beslist. Naar verluidt zat Club afgelopen weekend rond de onderhandelingstafel, maar tot een akkoord kwam het nog niet. De kans dat Castillo opnieuw in Jan Breydel opduikt, is alvast erg klein. Club heeft met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes en Leandro Pereira immers al heel wat aanvallende weelde.

Castillo zelf heeft alvast een voorkeur voor volgend seizoen. “Ik zou graag met Universidad Católica in de Copa Libertadores spelen. Maar ik heb nog niets gehoord en dinsdag vertrek ik op vakantie. We zullen zien, want het laatste woord is aan Club Brugge. Zij zijn nog altijd mijn werkgever en zij beslissen”, vertelt hij aan Tele13.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.