Club-aanhang ziet één minpunt na zege tegen Zulte: “Kunnen we hem niet aan Anderlecht verkopen?”

Club-aanhang ziet één minpunt na zege tegen Zulte Kunnen we hem niet aan Anderlecht verkopen

19 mei 2016 21:45 - Club Brugge heeft ook de trip naar Zulte Waregem tot een goed einde gebracht. Blauw-Zwart won met een ‘B-ploeg’ van Essevee na doelpunten van Jelle Vossen en Wesley Moraes. De Club-aanhang kon dus 90 minuten lang het titelfeest voortzetten, al was er ook één puntje van kritiek. 

Een groot deel van de Club-fans ergerde zich namelijk blauw aan Leandro Pereira. De 24-jarige Braziliaan kreeg dit seizoen 660 speelminuten van Preud’homme, maar wist daarin geen enkele keer te scoren. Ook in het Regenboogstadion presteerde de aanvaller onder de verwachtingen. Hij flirtte zelfs een paar keer met een tweede gele kaart. Na 45 minuten mocht hij dan ook in de kleedkamer blijven. Tot groot jolijt van de Club-aanhang.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.