‘Club Brugge krijgt bod van 4,5 miljoen euro op spits’

'Club Brugge krijgt bod van 4,5 miljoen euro op spits'

21 mei 2016 01:00 - Mooie tijden voor Club Brugge. Blauw-Zwart haalde afgelopen zondag zijn veertiende landstitel binnen en is zo rechtstreeks geplaatst voor de Champions League. Daardoor mag Club al sowieso 12 miljoen euro bijschrijven op de rekening. En ook op de transfermarkt kan er nog flink wat geld binnengehaald worden.

Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio vond Nicolas Castillo zijn scorend vermogen helemaal terug bij zijn Chileense ex-ploeg. De Brugse huurling scoorde 11 keer in evenveel wedstrijden en was bijgevolg erg bepalend voor de titel van Universidad Católica.

Door de grote concurrentie met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes en Leandro Pereira lijkt een terugkeer naar Jan Breydel uitgesloten. Club zit momenteel dan ook aan de onderhandelingstafel omtrent een transfer van Castillo. Volgens BioBioChile ontving Blauw-Zwart zelfs al een bod van 4,5 miljoen euro van het Mexicaanse Cruz Azul, de nieuwe werkgever van Victor Vazquez.

Club betaalde destijds 3 miljoen euro voor Castillo, maar ging – voorlopig althans – nog niet in op het bod. Er wordt namelijk gehoopt dat de waarde van Castillo na de Copa America met Chili nog de hoogte inschiet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.