Club Brugge maandagavond op tv (en nú al online)

Club Brugge maandagavond op tv (en nú al online)

02 mei 2016 17:31 - Ben jij al je hele leven supporter van Club Brugge? Dan is het wellicht interessant om maandagavond af te stemmen op Canvas. Ruben Van Gucht blikt in De Kleedkamer namelijk terug op de jaren 80, waarin blauw-zwart zowel de titel pakte als de halve finale van de Europa Cup bereikte. 

Bijna 30 jaar later spreekt de periode Houwaart nog altijd tot de verbeelding. Dat alles kan je herbeleven via een gezellige babbel met Jan Ceulemans, Marc Degryse, Philippe Vande Walle en Henk Houwaart. Daarnaast komen ook Mamadou Tew en Luc Beyens aan bod tijdens de reportage. Onderstaand een teaser van de aflevering, die maandagavond (02/05) te bekijken is op Canvas om 21.05u. Wie niet kan wachten tot straks, kan nú al online kijken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.