‘Club Brugge polst naar veelbelovende linksachter’

'Club Brugge polst naar veelbelovende linksachter'

31 mei 2016 12:30 - Club Brugge maakte het voorbije seizoen vol zonder echte doublure voor Laurens De Bock. Boli Bolingoli viel in het verleden immers al enkele keren door de mand op de linksachter en ook Davy De fauw was als rechtsvoetige verdediger geen ideale oplossing. Bovendien verlaat De fauw Jan Breydel voor een terugkeer naar Zulte Waregem. Club wil zich met oog op volgend seizoen dan ook versterken met een linksback.

Volgens France Football hebben Club Brugge en Standard interesse in Issiaga Sylla, een 22-jarige linksachter die afgelopen seizoen door Toulouse werd uitgeleend aan Ajaccio. De international van Guinese afkomst maakte indruk bij Ajaccio en stond er dan ook quasi altijd in de basis. Sylla schreef ook 4 assists op zijn naam in de Ligue 1.

Niet alleen Blauw-Zwart en de Rouches hebben hun zinnen op Sylla gezet. Naast het Italiaanse Atalanta, willen ook de Franse ploegen Saint-Etienne, Rennes en Le Havre zich versterken met de jonge linksachter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.