Club Brugge prijkt op Europese kampioenenkaart

Club Brugge prijkt op Europese kampioenenkaart

18 mei 2016 04:00 - Club Brugge en zijn supporters hebben er maar liefst 11 jaar op moeten wachten, maar dat maakte de voldoening alleen maar groter! Wij zagen het Blauw-Zwarte logo op een Europese ‘kampioenenkaart’ voorbijkomen en dat maakte ons oprecht fier!

Dat intense geluk wilde we ook jullie niet onthouden. Onderstaand een prachtig overzicht van alle Europese kampioenen. Schitterend om hier deel van uit te maken! 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.