Club Brugge wil centrale middenvelder uit de Ligue 1

Club Brugge wil centrale middenvelder uit de Ligue 1

31 mei 2016 14:00 - Club Brugge haalde tijdens de wintermercato met Ludovic Butelle en Benoît Poulain twee Fransmannen naar Jan Breydel. En ook Jean-Charles Castelletto, die begin februari op uitleenbasis naar Moeskroen trok, beschikt over de Franse nationaliteit. Mogelijk komt daar straks nog een vierde naam bij.

Zo zou Club volgens France Football zijn zinnen gezet hebben op Jonas Martin, een 26-jarige centrale middenvelder die momenteel uitkomt voor Montpellier. Martin stroomde door vanuit de jeugd en werd enkel in 2011-2012 één jaar uitgeleend aan Amiens.

Afgelopen seizoen speelde de basispion van Montpellier 36 wedstrijden in de Ligue 1 en vond hij daarin vier keer de weg naar doel. Martin ligt nog een half jaar onder contract en staat open voor een transfer. Al zal Club dan wel de concurrentiestrijd moeten winnen van Real Betis. Blauw-Zwart heeft met de Champions League-deelname natuurlijk wel een extra troefkaart in handen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.