Club-fans dagen nieuwsanker Stef Wauters uit

Club-fans dagen nieuwsanker Stef Wauters uit

12 mei 2016 04:00 - Stef Wauters heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij supporter is van Club Brugge. Zo was het VTM-nieuwsanker onlangs nog te gast bij ClubTV en nam hij de rol van ceremoniemeester op zich tijdens de nieuwjaarsreceptie in La Brugeoise.

Als Club Brugge er zondag in slaagt om Anderlecht te kloppen, is Blauw-Zwart voor het eerst in 11 jaar kampioen. Die unieke gelegenheid wil de Blauw-Zwarte aanhang niet zomaar voorbij laten gaan. Zo doken er de voorbije dagen al heel wat initiatieven op om een eventuele titel te vieren. Club-fan Stefan daagde Stef Wauters alvast uit om het nieuws aan te kondigen in een shirt van Club Brugge (als Blauw-Zwart kampioen wordt natuurlijk).

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.