Club-fans door het dolle heen na ruime overwinning in Gent: “Wat een speler is dat geworden!”

Club-fans door het dolle heen na ruime overwinning in Gent Wat een speler is dat geworden!

08 mei 2016 19:00 - Club Brugge heeft een uitstekende zaak gedaan in de titelstrijd. Het won met 1-4 op het veld van AA Gent. Als Blauw-Zwart volgende week in eigen huis wint van Anderlecht, is het kampioen! 

De Brugse aanhang reageerde alvast euforisch op de ruime overwinning in de Slag om Vlaanderen. Een bloemlezing.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.