Club-fans eren ‘zatte’ De Bock op geniale wijze

Club-fans eren 'zatte' De Bock op geniale wijze

22 mei 2016 14:05 - Club Brugge leidt aan de rust met 1-0 tegen KV Oostende na een doelpunt van Abdoulay Diaby. Omdat Blauw-Zwart al kampioen is, kunnen de Club-fans sowieso 90 minuten vieren. Dat gebeurt met de nodige ‘kampioenenspandoeken’. 

Zo wordt Laurens De Bock geëerd voor zijn hilarische uitspraak net na de kampioenenmatch tegen RSC Anderlecht. “En nu vanavond? Gans de week. Gans de maand. Geen idee. Elke dag zat!”, grapte onze linksachter.

Even later voegde De Bock de daad bij het woord en dronk hij een ad fundum in de Brugse kleedkamer (zie filmpje 1:06).

Dat beeld inspireerde enkele Club-fans tot het maken van een speciaal ‘kampioenenspandoek’ voor De Bock. Onderstaand het prachtige resultaat!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.